Personal Yoga

Individuele begeleiding op maat

Als het lesrooster van Florentina niet bij jouw persoonlijke wensen en behoeften aansluit, biedt Personal Yoga van Florentina uitkomst. Niet iedereen heeft tijd of zin om op al dan niet vastgestelde tijden in groepsverband yogales te krijgen. In bepaalde gevallen kan het zelfs bijzonder wenselijk zijn dat er volledig een-op-een wordt gewerkt, zoals bij het verbeteren van sportspecifieke prestaties. Deze manier van yoga is dan ook een uiterst geschikte optie wanneer je een voorkeur hebt voor individuele begeleiding bij de uitvoering van yogahoudingen, ademoefeningen en meditatie.

Personal Yoga van Florentina biedt de mogelijkheid om op een voor jou geschikte datum, tijd en locatie privé-les yoga te ontvangen. Deze yoga training wordt altijd in overleg opgezet, zodat de inhoud naadloos aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu topsporter bent die de eigen sportprestaties wenst te verbeteren, iemand bent die het herstel na ziekte of zwangerschap wilt bevorderen, de eigen yogabeoefening een boost wilt geven of simpelweg graag op eigen voorwaarden yogales wilt krijgen, het is allemaal mogelijk via het Personal Yoga pad.

Personal Yoga van Florentina biedt professioneel maatwerk voor wie behoefte heeft aan persoonlijke begeleiding op het gebied van yogahoudingen, ademoefeningen en meditatie.

Yogatraining met een-op-een aandacht en ondersteuning!