Maanvrouw cirkels

“When women come together, magic happens”.

Mooie Maanvrouw, wil jij je verdiepen in de mysterie en wijsheid van de maan in verbinding met jouw ware natuur? Wil jij meer leven vanuit flow met de fases van de maan en voelen, ervaren en begrijpen hoe het invloed heeft op onze binnenwereld. Ik neem je graag mee op reis.

‘Het ritme van de maan’.

We zijn als mens en als vrouw in het bijzonder verbonden met de fases van de maan. In onze maatschappij lijken wij dit contact wat verloren te zijn. We hebben aangeleerd gekregen te leven volgens de chronologische tijd waarbij de klok domineert. Emoties, gevoelens en hormonen werken niet met een klok maar met vloeiende en woeste golfbewegingen. Afstemmen met de maan is een manier om in contact te zijn met je binnenste, je kern en vanuit daar kun je voelen wat er in( en buiten) is.

‘Maanfases’.

 De maan bestaat uit vier fases. Deze fases duren elk een week en in zijn geheel duurt de maancyclus 28 dagen. Tijdens de maanvrouwcirkel worden we bewust van de invloed van deze fases. We leren er op af te stemmen en ermee samen te werken. Tijdens de nieuwe maan en volle maan komen we samen als maanvrouwen.

Kijk op het rooster voor de maancirkels!
Online: €17,50
Live: €30,00

Contact
reCAPTCHA

Let op: er kan een maximaal aantal deelnemers inschrijven. Je ontvangt van ons een bevestiging als we jouw plek kunnen garanderen. Als er geen plek meer is laten we dit natuurlijk weten en kunnen we je desgewenst op de hoogte houden van komende maanvrouwcirkels.