Aroma Yoga Special

 

Thema: Herstellen & Vernieuwen

 

Voel jij dat je er aan toe bent om je lijf en geest een halt toe te roepen, om het zelfhelend zijn werk te laten doen en je vitaliteit een boost te geven? Dan is deze Aroma Yoga Special wat voor jou!

In deze Yin yogales van 1,5 uur, gericht op het openen van de heupen, worden de lever- en nierenergie gestimuleerd om opgeslagen stress en spanning in het lichaam los te kunnen laten. Door oude patronen en negatieve energie los te laten maken we ruimte voor nieuwe en positieve energie.

De essentiële oliën helpen ons om lichaam en geest op een zachte manier te detoxen en te ontdoen van alle patronen en emoties die ons niet meer dienen. Ze helpen je te focussen op de ademhaling om zo beter te kunnen loslaten en te kunnen overgeven aan de houdingen. De combinatie van de oliën en de yin houdingen moedigen het lichaam aan om zichzelf te herstellen en vernieuwen. 

Deze oliën zullen worden toegepast: Basilicum (olie van vernieuwing), Grapefruit (olie voor het eren van je lichaam), Rosemary (olie van kennis en verandering), Myrrh (olie van moeder aarde),  Zendocrine (olie van Vitalitet en verandering), Frankincense (olie van de waarheid)

Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtestromen door middel van yogahoudingen en ademhaling te beheersen. Historisch gezien zijn oliën gebruikt om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Bij het combineren van oliën en yoga brengen we de twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

 

Als extraatje:

Na de les zal er de mogelijkheid zijn om aansluitend een basistraining essentiële oliën te volgen van ongeveer 30 minuten

Dus voor degene die meer willen leren over het gebruik van essentiele oliën gaan we verder met de uitleg over het toepassen van essentiele oliën in je dagelijks leven en hoe je je gezondheid hiermee kunt ondersteunen en versterken.

Toe te passen bij: lichamelijke en geestelijke klachten, allergieën, astma, stress, griep, pijnlijke spieren/gewrichten, hormonen, concentratie ,spanningshoofdpijn, ADD/ADHD, en nog veel meer..

Wat kun je van de uitleg verwachten?

Tijdens deze uitleg worden er 10 oliën besproken. Deze vormen bij elkaar een ideaal EHBO pakket wat in ieder huis gebruikt kan worden om minimaal 75 % van alle dagelijkse klachten en ongemakken te behandelen.
Je krijgt uitleg over hoe en wanneer je de essentiële oliën in kunt zetten. Uiteraard mag je alle oliën ruiken, smeren en uitproberen. Na de training ben je in staat met deze oliën op een verantwoorde en natuurlijke manier de gezondheid en emotionele rust van jezelf en je dierbaren te ondersteunen of terug te winnen.
Je leert hoe de essentiële oliën werken, dat ze veilig en vooral erg makkelijk in gebruik zijn. 

En verder?
• Vooral veel gezelligheid
• Heerlijke geuren
• Heel veel info
• Advies op maat

 

Data: 3 mei

Aanvang: 19:00 uur

Docent: Elena Wijnberg

Locatie: Bachlaan 2a te Doetinchem

Kosten: €20,- voor niet yogaleden en €15,00 voor yogaleden

 Reserveren: via Momo Yoga