Hier zitten we dan met onze 2 heerlijke peuters. Als die 2 met elkaar spelen dan stralen we van geluk en kunnen wij even lekker bijkletsen over yoga en mamazaken. Ook al is het voor ons al weer een tijdje terug, maar de onderwerpen zwangerschap, bevalling en herstel komen altijd wel aan bod. We hebben zeker op die roze wolk gezeten, maar er waren ook zeker dagen bij dat we maar wat blij waren met onze natuurlijke wonder olietjes. En dat willen we graag delen met alle kersverse moeders tijdens de:

Relax mama! Yoga & Health workshop

Deze is dus voor de mama’s! En de papa’s kunnen dan mooi oppassen 😉

Wil jij meer leren over een natuurlijke manier om jouw gezondheid en die van jouw kindje te ondersteunen? Maar ben je eigenlijk ook wel toe aan een kleine break om even te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen? Meld je dan nu aan voor de Relax mama! Yoga & Health workshop. We starten met een korte meditatie gevolgd door een half uurtje yoga, speciaal aangepast voor het lichaam na de zwangerschap en bevalling. Daarna gaan we verder met een basistraining essentiële oliën speciaal voor baby’s en mama’s.

 

Wat kun je verwachten:

  • Even tot jezelf komen in je nieuwe drukke bestaan als mama
  • Lekker rustig bewegen en je lichaam na de zwangerschap weer leren kennen
  • Leren wat essentiële oliën zijn en hoe ze op een volkomen veilige manier ingezet kunnen worden bij bijvoorbeeld problemen rond de borstvoeding, slaapproblemen, luieruitslag en doorkomende tandjes
  • Gezellig samenzijn met andere kersverse moeders

 

Datum: 26 januari 2019

Tijd: 14:00 – 16:00

Locatie: Florentina Body & Mind, Bachlaan 2a in Doetinchem

Kosten: €10 pp