AromaTouch™

AromaTouch™ : ontspanning, pijnverlichting en balansherstel met essentiële oliën

AromaTouch™ Massage is een bijzondere massagetechniek, waarbij dōTERRA’s essentiële oliën worden gebruikt en wordt verzorgd door onze masseur Erwin Bijenhof. De techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. Bij AromaTouch™ Massage wordt met doTERRA’s essentiële oliën van de rug tot aan de voeten gewerkt, langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (de ingewanden). Het is een zachte manier van masseren, zonder het harde kneedwerk, waarbij de essentiële oliën het werk doen.

Door de stressfactoren waar velen onder ons in het dagelijks leven mee te maken hebben, kunnen we een mentale en/of fysieke disbalans ervaren. Naast de vele voordelen die een massage in het algemeen met zich meebrengt, onderscheidt de AromaTouch™ Massage zich voornamelijk door de zachte aanraking met de verschillende oliën die ieder een eigen uitwerking hebben. Met name de toepassing met de verschillende oliën heeft als doel het zenuwstelsel te helpen om de balans van het lichaam te herstellen.

Hoe werkt AromaTouch™?

De AromaTouch™ Massage van Florentina & Mind bevat 4 stappen: stressvermindering, versterken van het immuunsysteem, verminderen van ontstekingen in het lichaam en het verbeteren van de communicatie tussen weefsels en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Bij elk van deze stappen worden twee etherische oliën gebruikt. Door de aromatische geuren die vrijkomen, zul je tijdens de massage de werking op zowel jouw lichaam als geest ervaren. De massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. De AromaTouch Massage is daarom bijzonder geschikt bij pijnbestrijding, bijvoorbeeld van kanker- en reumapatiënten.

Voorafgaand aan de massage wordt altijd gestart met een consult van ongeveer 15 minuten om te bespreken of en welke stressoren er op dit moment spelen en welke essentiële oliën jou hierbij kunnen ondersteunen. De kern van de spanningen kan hierdoor worden aangepakt, zodat verergering van de fysieke of emotionele klacht(en) kan worden voorkomen. Indien gewenst kan een ontspanningsoefening worden aangereikt, zodat je thuis zelf aan de slag kunt gaan om eventuele stressklachten te bestrijden.

De AromaTouch Massage van Florentina met dōTERRA’s essentiële oliën is een weldaad voor je lichaam en geest. De zintuigen worden geprikkeld, waardoor het centrale zenuwstelsel in actie komt om de fysieke balans te herstellen.

Herstel de natuurlijke homeostase met Aroma Touch™ Massage!