Wow wat is het snel gegaan, het is alweer december…. Mijn lieve moeder die al weer een half jaar bij ons woont en die nu voor 7 weken op vakantie gaat naar de Filippijnen. De tijd is echt voorbij gevlogen voor mijn gevoel.

Misschien ervaar je nu de welbekende december drukte en hectiek, maar dat hoeft niet. December heeft zo iets moois en magisch, het is een ware tijd van verbinding met jezelf en met anderen. Ik verheug me ook enorm op mijn 1,5 week vrij. Heerlijk thuis met vriendlief en kinders.

December is voor mij ook een heerlijke maand van verstilling, bezinning, opruimen en in dankbaarheid loslaten. En daar stem ik met op af! Heerlijk ruimte maken om helemaal open te kunnen staan voor wat zich in 2019 aandient.

Heb jij goede voornemens voor 2019? Wacht dan niet en doorbreek dit patroon. Je kunt NU al beginnen, zodat je je oude patronen niet weer meeneemt naar een volgend jaar! Laten we samen opschonen en onszelf openen, zodat je al het goeds moeiteloos naar je toe kan trekken.

Dus speciaal voor jou deze decemberactie! Wanneer je je deze maand inschrijft dan mag je deze maand 4 x gratis naar de yoga. In verband met de feestdagen mag je je gemiste les(sen) inhalen in 2019, zolang je lid bent. Je betaalde lidmaatschap gaat per 1 januari 2019 in.
Klik hier voor het yogarooster
https://www.florentinabodymind.nl/algemeen/rooster/

Namaste Tineke