Het nieuwe jaar staat weer voor de deur, maar ook al dat vele en lekkere eten.
Gelukkig hebben wij als yogi’s een streepje voor, omdat we al bewust met ons lijf en onze geest bezig zijn.

Dus wil je hier na alle kerstdiners, oliebollen, champagnes en meer van dat soort heerlijkheden zien hoe jouw gezondheid er op dit moment uitziet? Doe dan een EMB-bloedtest bij Maureen Story van Voeding voor de Geest. Een klein vingerprikje voor een paar druppels bloed waar een enorme vloed aan informatie uit komt. Informatie die van belang is om te zien of er werk aan de winkel is of dat je gewoon wat extra aandacht mag geven aan je lijf. “We leven in een wereld (en daar moeten we het ook mee doen) waar die aandacht van levensbelang is voor een hoge vorm van energie en om langer van onze gezondheid te mogen genieten. We nemen deze te lang voor lief! Laat dit jouw voornemen zijn, aldus Maureen (voedingsdeskundige)

Speciaal voor de Yogi(ni)’s van Florentina Body & Mind heeft Maureen een mooie actie. In plaats van €135,- betaal je €124,95 voor deze EMB Bloedtest. Op donderdag 24 januari zal ze speciaal voor ons deze test aan de Bachlaan 2a verzorgen.

Bel/app of mail haar even als je vragen hebt of voor het maken van een eerste afspraak. Binnen 14 dagen daarna is de uitslag terug van het lab en belt ze je voor het maken van een vervolgafspraak om de uitslag en de eventuele vervolgstappen met je te bespreken.

Een mooie 0-meting van jouw gezondheid op dit moment.

Een mooi startpunt om met verandering van leefstijl, voeding en supplementen meer energie te krijgen en je (zoveel mogelijk) van je klachten af te helpen.

06.48796194 of maureen@voedingvoordegeest.nu