Yoga Relax Intensive voor ondernemers

De Yoga Relax Intensive is een intensief 1 op 1 Body & Mind 3 maanden Programma voor heling, verstilling en bewustwording speciaal voor ondernemers (beginnend en/of ervaren). Een traject waarin je leert drukte, ploeteren en haast te transformeren in rust en heling, zodat je leven aangenamer en prettiger leven wordt. Vele ondernemers hebben in het dagelijkse leven in meerdere of mindere mate te kampen met stressfactoren en dat werkt door in je business. Als ondernemer kun je daardoor minder goed in je vel steken en een mentale en/of fysieke disbalans ervaren. Het ontbreekt je aan ideeën of de energie om dat wat je je hebt voorgenomen daadwerkelijk uit te voeren. Vaak voel je je helemaal leeg en overprikkeld na gesprekken met anderen en juist de verbinding is van levensbelang op zowel prive als zakelijk vlak.

Door de denkgeest tot stilte te brengen en fysiek ruimte te creëren kun je jezelf afstemmen om vanuit je hoogste potentieel te leven en te werken. Je voelt en hoort weer wat jij echt nodig hebt! Weg met de chaos, heerlijk letterlijk en figuurlijk opruimen, zodat je weer kan doen wat er echt toe doet voor jou. Weer genieten van het leven, van de mensen om je heen en het ondernemen.

Een fijn en ontspannen leven en daarbij een bloeiend bedrijf valt of staat met de juiste emotionele en energetische afstemming…. En uiteraard moet je actie ondernemen, maar actie vanuit een stralende innerlijke sfeer is de sleutel. Dus back to basic voor stevige fundering. Dit programma gaat veel verder dan alleen maar een paar yogahoudingen op een matje, yoga is zoveel MEER dan dat en kan ingezet worden om vanuit zielskracht het leven en een business vorm te geven waar je van droomt.

 

Voor Wie:

Heb jij de wens om helemaal voor het ondernemerschap te gaan of heb je al een bedrijf en merk je dat het je niet lukt om in actie te komen? Of ben je klaar voor vernieuwing in je bedrijf, maar lukt het je niet om door te breken naar een next level? Speelt de onbalans tussen bedrijf en prive je parten en heb je het gevoel jezelf en het leven voorbij te rennen? Dan is tijd om terug te gaan naar de basis! En JA voor groei is het nodig om uit je comfort zone te stappen, door te zetten en gewoon doen in plaats van alleen dromen en denken. Maar na een patroon van “negatieve” emotionele vibraties, haasten en ploeteren is het broodnodig om jezelf andere gewoonten aan leren, want ondernemen vanuit frustratie, angst en tekort trekt alleen maar meer van hetzelfde aan. Ondernemen vanuit innerlijke rust, vertrouwen, liefde en verbinding is van essentieel belang voor de verandering die je wil doorvoeren. Dit traject is dan ook voor ondernemers of ondernemers in spé die ECHT bereid zijn om goed voor zich zelf te zorgen, overtuigingen willen omzetten, oude patronen willen doorbreken en die met toewijding ook thuis aan de slag gaan met het uitwerken van opdrachten en het beoefenen van yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie.

 

Resultaat:

Door deze unieke combinatie van coaching en lichaamswerk (ademwerk/heling/meditatie/yoga) krijg je direct resultaat. Je merkt dat lichaam en geest weer in balans raken. Dit programma werkt transformerend en heeft een bijzonder prettig effect doordat je levensenergie toeneemt, beter in balans kunt blijven en hierdoor richt jij je meer op innerlijke rust en ben je afgestemd op een leven in overvloed. En dit zie je terug in je prive & bedrijf! Je bruist van de energie, je komt weer in actie en onderneemt vanuit passie!  Je hebt je creativiteit weer terug, je kunt gehoor geven aan jouw ingevingen en je trekt de juiste klanten aan.

 

Data / Tijd:

Data en tijd in overleg

 

Ja, ik meld me aan voor een gratis kennismakingscall!

Aanmeldformulier Yoga Relax Intensive