Transformatie Coaching

TRANSFORMATIE COACHING TRAJECT

Als je vast zit in je leven, moe bent gestreden of een doorbraak zoekt, zodat het in je leven weer stroomt, kom bij mij aan tafel. Ik werk intuïtief, stem mij af op jouw onderbewustzijn en luister naar jou. Hierdoor ontstaat er ruimte voor helderheid.  Je kunt dan keuzes maken die goed voor jou zijn en je levensenergie gaat weer stromen. Doordat je ruimte krijgt kun je via jouw transformatie weer verbinden met wat er werkelijk toe doet.

Want diep van binnen weet je dat het anders moet.
Je wil zo graag, maar durft (nog) niet.
Je droomt over het nieuwe, maar kan het oude nog niet loslaten.
Je zet al stappen in de goede richting, maar toch is er weinig ruimte voor een echte shift.

Een overvolle agenda, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
Een druk gezinsleven, het onderhouden van sociale contacten
Financiële verplichtingen
Handelen vanuit een overlevingsmodus
Handelen omdat je denkt dat het zo hoort
Dit alles bepaalt jouw innerlijke sfeer

En dan zijn er de signalen van je lichaam
Hoofdpijn, vastzittende schouders, pijn in de onderrug
Niet kunnen afvallen, weinig energie  Je onderbuik gevoel roept “Stop”
En toch is er weer die “Ja Maar”

Continue gedachten die je aanneemt als waarheid
Door de chaos in je hoofd lukt het maar niet om een keuze te maken en de knoop door te hakken

En ja het kan anders! Een leven vanuit liefde, innerlijk rust en overvloed.
Alles draait om afstemming van onze emotionele lading oftewel emotionele vibratie, zodat de stroom van rust, heling en overvloed toegelaten kan worden.
Ben jij daar klaar voor?

Kom bij Florentina in de praktijk en laat je coachen op helderheid, zingeving en persoonlijke ontwikkeling. Deze tijd vraag om andere keuzes. Op een andere manier de situatie zien geeft direct helderheid en berusting.

 

Coaching 

Ik werk volgens de Floren TINA methode Floren betekent Floreren of opbloeien door TINA en dat betekent Transformatie Intuitief & Natuurgericht Activeren. Ik werk met behulp van mijn scherpe 6e zintuig en eventueel met gebruik van tarot of engelenkaarten om mij zo goed mogelijk af te stemmen op jouw onderbewustzijn! Dit om snel helder te krijgen waar jij energie lekt en om jou te coachen hoe je een tekort aan energie weer kunt aan vullen of eventuele geblokkeerde energie weer in beweging kunt brengen.

Jouw levensenergie gaat weer stromen en je kunt je emotioneel en energetisch afstemmen op jouw hoogste frequentie en levensmissie. Dit natuurgericht afstemmen zorgt ervoor dat je bewuste keuzes kan maken en daadwerkelijk kunt handelen naar de richtingaanwijzers van je intuïtie om jouw droomleven vorm te geven.

Het basis traject bestaat uit 3 consulten van 90 minuten, inclusief energetische healing om het transformatieproces krachtig en volledig in werking te zetten. Deze basis kan worden uitgebreid met personal yoga training, waarin we aan de slag gaan met ademwerk, meditatie en chakra- en of hormoonyoga.

Het eerste consult is altijd bij mij in mijn praktijk. De vervolgconsulten zijn ook mogelijk op afstand via Skype, Messenger of Zoom etc.

Vraag hieronder je gratis kennismakingscall aan.

Aanmeldformulier Transformatiecoaching traject