Bedrijfsyoga Intensive

Laat uw bedrijf floreren met de Bedrijfsyoga Relax Intensive

Wilt u het ziekteverzuim van uw bedrijf terugdringen en de productiviteit van uw medewerkers vergroten? Investeer dan in het welzijn van uw werknemers en de kwaliteit van uw bedrijfsvoering door de Bedrijfsyoga Relax Intensive aan te bieden. Fysiek en mentaal gezonde werknemers vormen de fundering van een gezond en florerend bedrijf. De arbeidskwaliteit van uw werknemers is bepalend voor uw bedrijfsresultaten. Toch is ontspanning op de werkplek doorgaans ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak urenlang met opgetrokken schouders achter de computer. Ongemerkt steken stressklachten als RSI, rug- & nekklachten, hoofdpijn en burn-out de kop op. Daarnaast hebben continue irreële denkpatronen enorme invloed op het doen stijgen van het stressniveau. Deze gedachtenstromen zijn de oorzaak van een ongezonde lifestyle en een disbalans in de hormoonhuishouding met alle gevolgen van dien.

 

Programma

De Bedrijfsyoga Relax Intensive van Florentina is een intensive Body & Mind Programma. Voorafgaand aan de praktische yogatraining op de werkvloer die wordt aangeboden, waarin beweging, ademhalings- en ontspanningsoefeningen centraal staan zal er  een intensief yogaweekend worden verzorgd. Even weg van de werkvloer en privé, wat van essentieel belang is om de stilte en rust op te zoeken en een basis te leggen voor het doorbreken van negatieve denkpatronen. Naast dat uw werknemers yoga ervaren worden er ook opdrachten uitgevoerd voor nieuwe inzichten en een nieuwe start voor een vitaler leven. En zo wordt er een stabiele fundering gelegd door u als werkgever door goed voor uw werknemers te zorgen. Daarentegen hebben zij ook een stuk eigen verantwoordelijkheid. Vandaar dat online yoga deel uit maakt van het programma. Er kan vanuit huis ingelogd worden om yoga, ademwerk en/of meditatie te beoefenen. Daarnaast kan er vanaf de werkvloer worden ingelogd, waardoor u als werkgever uw personeel korte maar zeer effectieve microbreaks kunt aanbieden.

 

Resultaat

Dit alles draagt bij aan een positieve werksfeer, preventie van stress, terugdringen van ziekteverzuim en een hoger rendement. Door deze Intensive kunnen werknemers zich namelijk beter concentreren, ze ontwikkelen een betere lichaamshouding, zitten beter in hun vel en zijn daardoor aanmerkelijk productiever. Bedrijfsyoga van Florentina Body Mind draagt op effectieve en plezierige wijze bij aan de gezondheid en productiviteit van uw werknemers. Het gevolg is florerende bedrijfsresultaten door een verhoogde arbeidskwaliteit van uw medewerkers.

Optimaliseer uw bedrijfsresultaten met de Bedrijfsyoga Intensive van Florentina!

Aanmeldformulier Bedrijfsyoga Intensive