Als ik het kan, kan jij het zeker….!

Soms vraag ik me af waarom ik zo gedreven ben om me te ontwikkelen en te ondernemen. Onderhand mag ik mezelf wel manifestatie koningin noemen toch?  

1 van de grote redenen is om anderen te inspireren hetzelfde te doen. Om het maximale uit het leven te halen. En dit hoeft absoluut niet persé als ondernemer. Want het gaat juist om zingeving en dienstbaar zijn en dat kan net zo goed in loondienst. 

En hoe fijn is het om te kunnen werken en leven vanuit je hoogste potentiel? En dat gaat zeker niet zonder slag of stoot kan ik je vertellen. 

“Bewust leiderschap” door middel van Yoga is mijn sleutel. Het ondersteunt mij in het managen van mijn eigen lichaam en geest. Naast dat het me energie, daadkracht en doorzettingsvermogen geeft, houdt het me een spiegel voor. 

Steeds meer word ik me bewust van mijn valkuilen en gelukkig geeft yoga mij de tools om verantwoordelijkheid te kunnen nemen en de aanpassingen te kunnen doen die nodig zijn 

En een krachtig leven leiden, waarin je kunt floreren gun ik jou ook! Dit is ook voor jou weggelegd. Dus kom in actie en neem leiding…. en als je even niet weet hoe, dan weet je me te vinden. 

#nieuweuitdaging #manifesteren #bedrijfsyogaintensive #businessyoga #bewustleiderschap