Even voorstellen

De missie en draagkracht van Florentina

Mijn naam is Tineke Boonhof, ik heet jullie van harte welkom op mijn website. Florentina is mijn eerste doopnaam en Tineke is daarvan afgeleid. Florentina staat voor ‘in de bloei’, ‘bloeiend’, ‘voortvarend’, precies datgene waar ik zelf voor sta en waar ik in mijn praktijk en lessen anderen in wens te begeleiden. Na 9 jaar commerciële werkzaamheden te hebben verricht, heb ik de stap gezet om mijn grote passie in de praktijk te brengen, namelijk mensen ondersteunen en coachen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Eerst als re-integratieconsulent bij CoachingXl en nu met mijn eigen zelfstandig coachingspraktijk en yoga. Diverse opleidingen als stresscounselor, life coach, fitnesstrainer, gewichtsconsulent, Yogadocent en mediumschap & trance healing, in combinatie met cursussen op intuïtief gebied, healing, massage en meditatie, bovendien bouwend op wijsheden uit mijn persoonlijke levenservaringen en de onuitputtelijke openheid om te blijven leren, geven mij de draagkracht om anderen bij te staan op hun levenspad.

Spiritueel:

Onder het woord ‘spiritueel’ kunnen we veel dingen verstaan. Voor mij betekent het onder andere gepassioneerd, intuïtief en met aandacht voor alles wat ik doe leven, zodat ik levensvreugde ervaar. Jezelf staande houden in je pure ‘(mens)zijn’, ongeacht prikkels van buitenaf en verwachtingen van anderen, zorgt ervoor dat je een evenwichtig leven leidt. Enerzijds in staat zijn tot het diep invoelen van de dingen des levens en tegelijkertijd met beide benen stevig op de grond staan en het leven niet té serieus nemen.

Maar waarom zou je nu specifiek bij Florentina aankloppen? Inspiratie en inzichten uit mijn persoonlijke leven, waarnemingen en mijn spirituele grondslag combineer ik met aardse kennis en een nuchtere houding om voortdurend te werken aan de juiste balans tussen body, mind & soul. Mijn liefdevolle en respectvolle stijl van lesgeven en coaching  is aan de ene kant intuïtief en energetisch en aan de andere kant to the point, praktisch, mentaal en fysiek. Een bijzonder waardevolle ondersteuning voor wie deze unieke mix aanspreekt.

Florentina biedt vanuit liefde en respect een unieke mix aan yogalessen, coaching, intensieve Body & Mind programma’s aan ter bevordering van de balans tussen body, mind & soul. Florentina werkt altijd vanuit de missie om het spirituele en aardse op evenwichtige wijze te verbinden.

Met spirituele stappen evenwichtig over de aarde voortbewegen!

Tineke Boonhof
Eigenaar